kinderen met een visuele beperking

Kinderen met een visuele beperking

Kinderen met een visuele beperking

Een Pagina op Facebook opgericht door mijn vriendin Wendy

“Kinderen met een visuele beperking” is een pagina die eerst “Ouders van kinderen met een visuele handicap” heette. Dit laatste vond ik wat negatief klinken gezien de pagina een positieve output heeft. Een pagina met een knipoog, waaraan ik een positieve draai aan een negatief onderwerp probeer te geven. Ik ben deze pagina begonnen vanwege mijn slechtziende dochter. Ook mijn man is slechtziend. Ik deel feitjes die we meemaken en overige filmpjes of weetjes die ik lees of zie en waarvan ik denk dat het interessant is voor de lezers. Ook wordt er zo nu en dan gevraagd of ik iets wil delen en wanneer dit relevant is met betrekking tot deze pagina doe ik dit graag. Inmiddels is de groep uitgegroeid van ouders naar iedereen die het een interessant onderwerp vindt. Daar ben ik erg blij mee, want welke beperking een mens ook heeft, voor mij zijn we altijd gelijk, ik hoop voor een ander ook. Wil je ook meelezen? Neem gerust een kijkje (en Like).

Bordspel gemaakt door Wendy voor onze slechtziende dochter
Bordspel gemaakt door Wendy voor onze slechtziende dochter

www.facebook.com (De pagina)

Groetjes, Wendy

 

Geef een reactie